پروپزال آماده با عنوان تاثیر پیش تیمار فراصوت و آبگیری اسمزی در تسریع خشک کردن انجیر

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی

این پرپوزال برای رشته مکانیزاسیون کشاورزی بوده اما کاربرد اصلی آن برای رشته های صنایع غذایی نیز می باشد که نسخه ورد word بوده و قابل ویرایش می باشد و شامل بخش های بیان مساله ، مواد و روش و منابع می باشد.


عنوان پروپوزال به فارسی:
تاثیر پیش‏تیمار فراصوت و آبگیری اسمزی در تسریع خشک کردن انجیر و ارزیابی اقتصادی آن

عنوان پروپوزال به انگلیسی:
Effect of ultrasonic pretreatment and osmotic dehydration on fig drying speedup and economical evaluation

 
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1712 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 9

حجم فایل:30 کیلوبایت

 قیمت: 9,600 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل